Problems replying

Discussion in 'New Member & Help Forum' started by tirk, Oct 6, 2014.

  1. MikeInLa

    MikeInLa Veteran Member

    Joined:
    Sep 5, 2010
    Messages:
    790
    Likes Received:
    538
    Works fine on IE 11 here. If any of you are using IE 9 or older, strongly advise upgrading. Chrome updates itself. Don't know about Firefox or Safari (always hated those browsers).
     
  2. red55

    red55 curmudgeon Staff Member

    Joined:
    Oct 21, 2002
    Messages:
    45,195
    Likes Received:
    8,729
    Safari works fine for me. I've only used Firefox a few times to login to TF and have had no trouble so far.
     
  3. lsutiga

    lsutiga TF Pubic Relations

    Joined:
    Sep 2, 2006
    Messages:
    30,529
    Likes Received:
    9,348
    I'm back. :D
     
  4. MikeInLa

    MikeInLa Veteran Member

    Joined:
    Sep 5, 2010
    Messages:
    790
    Likes Received:
    538
    Ahh... its working in Chrome again. Brilliant! :)
     
  5. Bengal B

    Bengal B Founding Member

    Joined:
    Sep 5, 2002
    Messages:
    40,319
    Likes Received:
    17,256
    I don't know what happened but its working in Chome for me today to. Thanks @BRETT for whatever you did
     
  6. mctiger

    mctiger closet claustrophic Staff Member

    Joined:
    Feb 20, 2003
    Messages:
    16,976
    Likes Received:
    7,518
    Firefox working too!
     
  7. HalloweenRun

    HalloweenRun I'll try to be nicer, if you try to be smarter!

    Joined:
    Oct 16, 2009
    Messages:
    6,100
    Likes Received:
    3,738
    I had about four days of doing nothing. Could not reply, could not start a thread, could not send a message asking for help. I tried MAC at home, windows at work, ipad and Android phone. Yesterday, Friday, it started working again.

    I dunno.
     
  8. diamondheadtiger

    diamondheadtiger Founding Member

    Joined:
    Aug 27, 2003
    Messages:
    5,566
    Likes Received:
    933
    It's been hit and miss for me for a while. I stopped trying for weeks.
     
  9. LSUDad

    LSUDad Veteran Member

    Joined:
    Jun 22, 2010
    Messages:
    9,106
    Likes Received:
    3,604
    Mine wasn't working on Firefox, I removed cookies after logging off. Seemed to have worked.
     
  10. LSUMASTERMIND

    LSUMASTERMIND Founding Member

    Joined:
    Nov 15, 2007
    Messages:
    12,971
    Likes Received:
    2,418
    Im trying to create threads with content, but the function will not let me without creating a poll, what Im I doing wrong?
     

Share This Page