Problems replying

Discussion in 'New Member & Help Forum' started by tirk, Oct 6, 2014.

  1. Bengal B

    Bengal B Founding Member

    Joined:
    Sep 5, 2002
    Messages:
    40,319
    Likes Received:
    17,256
    just repled here with IE. Still can't with Chrome. I use Chrome on my phone and still no problems there
     
  2. MikeInLa

    MikeInLa Veteran Member

    Joined:
    Sep 5, 2010
    Messages:
    790
    Likes Received:
    538
    I wonder if the admins here upgraded/updated this forum software recently.
    I am not familiar with XenForo, but in phpBB there was an update that did something similar.
     
  3. Bengal B

    Bengal B Founding Member

    Joined:
    Sep 5, 2002
    Messages:
    40,319
    Likes Received:
    17,256
    If its a bug it hasn't yet been reported on the XenForo bug report site
     
  4. islstl

    islstl Playoff committee is a group of great football men Staff Member

    Joined:
    Nov 25, 2003
    Messages:
    44,232
    Likes Received:
    7,543
    And we interrupt our programming for these brief messages from our sponsors:



     
    shane0911 likes this.
  5. Bengal B

    Bengal B Founding Member

    Joined:
    Sep 5, 2002
    Messages:
    40,319
    Likes Received:
    17,256
    Even with IE it hangs for a second like its going to do the same as with chrome but then the quotes and answer box pop up
     
  6. Bengal B

    Bengal B Founding Member

    Joined:
    Sep 5, 2002
    Messages:
    40,319
    Likes Received:
    17,256
    Images were posting in replies earlier but now they're not. I'm posting an image in this post using IE
     
  7. Bengal B

    Bengal B Founding Member

    Joined:
    Sep 5, 2002
    Messages:
    40,319
    Likes Received:
    17,256
    Text posted but image didn't
     
  8. mctiger

    mctiger closet claustrophic Staff Member

    Joined:
    Feb 20, 2003
    Messages:
    16,976
    Likes Received:
    7,518
    Interesting....I'm blocked on Firefox and IE as well. I'm here using Safari, but its much slower than the others. Does anyone have a suggestion for a fix?
     
  9. lsutiga

    lsutiga TF Pubic Relations

    Joined:
    Sep 2, 2006
    Messages:
    30,529
    Likes Received:
    9,348
    I even tried dogpile. Am not posting from my phuckin phone. Will check back in a few days to see if brett ironed out whatever it is that red screwed up.
     
  10. TerryP

    TerryP Founding Member

    Joined:
    Oct 30, 2002
    Messages:
    7,252
    Likes Received:
    1,715
    It's an issue with a few things. Customized styles combined w some issues with 1.1.4 and older versions...

    In all likelihood Brett needs to upgrade to at least 1.1.5 (1.2 is out but still in beta.)

    Then there's the issue if this customization/style is compatible w 1.1.5...developers issue there, not Brett
     

Share This Page